Wachtwoord opvragen

Gratis verzending
voor orders vanaf
€ 50,00 excl. btw
binnen Nederland.    

Niet van toepassing op verhuur producten.


U kunt betalen met:
 

Betaalmogelijkheden

Voor bestellen
vanuit het buiten-
land kunt u via de
mail, telefoon of
chat
contact met
ons opnemen voor
de mogelijkheden.

EASYTAPE 5 CM. - 141620

  • EASYTAPE 5 CM.
Uitvoering Stuks (excl BTW) Prijs
450 X 5 CM. BEIGE v.a. € 7,20
450 X 5 CM. ROOD v.a. € 7,20
450 X 5 CM. BLAUW v.a. € 7,20
450 X 5 CM. ZWART v.a. € 7,20
450 X 5 CM. GROEN v.a. € 7,20

OMSCHRIJVING

EasyTape® en de EasyTaping®-Methode zijn nieuw. Deze Zwitserse methode is dé revolutie op het gebied van functioneel tapen. Het is gebaseerd op principes uit de fysiotherapie, manuele therapie en osteopathie. Deze aanpak combineert neuroreflectoire facilitatie met myofasciale sturing. Het effect: versneld funcioneel herstel door verbetering van de mechanische sturing van gewrichten en pijnvermindering. De methode wordt wereldwijd succesvol toegepast bij medische en paramedische behandelingen. 
 
EIGENSCHAPPEN EN FUNCTIES

Bij blessures, chronische aandoeningen en ontstekingsreacties ontstaat drukverhoging in de weefsels en pijn met reflectoire aanpassing in de fascia en spieren. Dit veroorzaakt een remmende werking op spieren en gewrichten met functieverlies tot gevolg. Door middel van EasyTesting® technieken wordt getest welke technieken gebruikt moeten worden en in welke richting de tape moet worden aangebracht. Meteen na het tapen wordt pijnvermindering en meer bewegingsvrijheid ervaren. Doelstelling is verbeteren van de artrogene struring en stabiliteit waardoor de gebruiker toegangelijker is voor oefeningen en training. 
 
INDICATIES/TOEPASSING

EasyTape® wordt getapet in de richtingen waarin rondom de probleemzone huidverschuivingen aangenaam zijn en deze de klacht verminderen. 
De huid wordt met de vlakke hand licht op rek gebracht (dit wordt een `test` genoemt)
De klacht kan pijn, maar bv. ook zwakte, bewegingsbeperking, kriebelen, druk o.i.d. zijn 
Eenvoudig gezegd test u de tapelocatie (pijnlijke plek of gewricht) door de huid te verschuiven en te vragen, welke schuifrichting de proefpersoon als aangenamer ervaart. Vervolgens taped u in de aangename richting. Daarna test u of de pijnlijke beweging, bv. lopen of kniebuiging maken, makkelijker gaat. 

Hulp van buitenaf:
Bij pijnklachten en blessures zoekt het lichaam naar manieren om te kunnen blijven bewegen omdat bewegen noodzakelijk is voor het herstelproces. Het lichaam creëert wat we noemen: compensatiemechanismen. Het lichaam zorgt dat je in bepaalde richtingen makkelijker de spieren kunt bewegen en de huidlagen kunt verschuiven. Met hulp van buitenaf, door EasyTape®  te plakken in deze richting, is het lichaam in staat beter te compenseren. Hierdoor kan je makkelijker bewegen en herstelt u sneller.

KLEUR

Beige
Rood
Blauw
Licht blauw
Zwart
Oranje
Geel
Groen
Paars
Roze
Bruin
Wit

AFMETING

5 cm. x 4,5 meter (12 kleuren)
5 x 25 cm (10 strips / 10 kleuren

VERPAKKINGSEENHEID

Per stuk

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]