Wachtwoord opvragen

Gratis verzending
voor orders vanaf
€ 50,00 excl. btw
binnen Nederland.    

Niet van toepassing op verhuur producten.


U kunt betalen met:
 

Betaalmogelijkheden

Voor bestellen
vanuit het buiten-
land kunt u via de
mail, telefoon of
chat
contact met
ons opnemen voor
de mogelijkheden.

Beste klanten van Van Grinsven Medical,

Het zal niemand ontgaan zijn dat het land momenteel op zijn kop staat door het Corona virus. Niet alleen het dagelijkse leven is veranderd maar ook zeker de handel in de (sport) medische sector.

Uiteraard zijn we bij Van Grinsven Medical uiterst voorzichtig tijdens ons dagelijkse werk en nemen wij de nodige voorzorgsmaatregelen.
Dat is niet meer dan logisch, alle beetjes helpen namelijk.


Wat betreft de verkoop van producten is het momenteel ook crisis. Veel van de verzorgings producten en beschermings producten zijn op dit moment niet tot nauwelijks leverbaar. Om een actuele voorraad bij te houden in ons systeem is onbegonnen werk. Het kan voorkomen dat u een product besteld en wellicht afrekent wat niet leverbaar is of niet tijdig leverbaar is. Wanneer het kan zullen wij u een alternatief aanbieden als die voorhanden is, indien dit niet mogelijk is zullen wij overgaan tot het retour storten van het betaalde bedrag.
Dit alles zal uiteraard gebeuren in overleg met u als klant. 

Doorgaans is het streven om alle orders en mailtjes binnen 24 uur te behandelen. Echter is het door de grote hoeveelheden niet altijd mogelijk op dit moment. Daarom vragen wij in deze tijden iets meer geduld op te brengen wanneer u een mail heeft gestuurd of een bestelling heeft geplaatst.

Wij zijn momenteel elke dag vol hoop bezig om alle producten weer leverbaar te krijgen. Wat resulteerd in een dagelijks schommellende voorraad. Indien u producten nodig heeft zoals zeep, alcohol, desinfectie gel, handschoenen, mondmaskers, schorten of andere van dit soort producten is het altijd mogelijk om te informeren naar de beschikbaarheid, dit kan via het contact formulier op onze site. per mail of telefoon. Onder aan de site treft u de contact gegevens. Kijk anders bij ons assortiment met producten welke betrekking hebben tot Corona (COVID-19).


Voor nu wensen wij u veel gezondheid en wijsheid toe.

 

 

Wist u al dat u ons kunt volgen op diverse social media?

Zo zijn wij actief op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Via onze social media pagina's kunt u dagelijks op de hoogte blijven
van al het nieuws en onze lopende aktie's.

 

LinkedIn  Twitter  Facebook 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gerelateerde pagina's[+] Gerelateerde pagina's[-]